Få tiden til at gå med onlinebetting og indretning

Spar plads med skydelåger

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Det kan være svært nok at få plads til alt dit tøj, sko og så videre i et klædeskab. Hvis der så tilmed er begrænset med plads i dit soveværelse, så kan det være svært at få plads til både et stort klædeskab og en stor seng.

Den bedste løsning på den udfordring kan være, at du anskaffer dig et klædeskab med skydelåger.

Skydelåger er pladsbesparende

Hvis du vælger en skydelåge frem for en traditionel skabslåge, der skal åbnes udad, så kan du spare en del plads. Dels så skal en almindelig skabslåge bruge noget plads for at kunne åbnes helt. Det vil typisk sige omkring 60 cm. Dels kan det være svært, hvis du skal åbne flere låger på én gang. Så kan det være svært at komme til at se ordentligt ind i skabet.

Ved at have en skydelåge i stedet for, så behøver du ikke at have de der 60 cm, som en låge ellers har brug for. Dermed kræves der den tilsvarende mindre gangplads for at kunne have plads til skabet i soveværelset.

Til klædeskabet i den smalle gang

I nogle boliger er der en ret smal gang. I den entré kan det være vanskeligt at have plads til et klædeskab. Det kan nok kun lade sig gøre, hvis du får et skab med skydedøre. Det sparer stadig de her 60 cm i bredden, som kan være temmelig meget i en ret smal entré.

Hvis du oven i købet vælger et klædeskab, som ikke måler så meget i dybden, så vil du kunne have plads til det selv i en meget smal gang. Vælg i det hele et klædeskab med skydelåger, hvis det skal stå i en gang eller eventuelt i en kælder, hvor der er trangt med plads.

Det er nok den eneste realistiske måde at få plads til skabet der. Hvis du så sætter nogle spotlamper op til at lyse ned på skabet, så vil du fint kunne se, hvad der er hvor i skabet.

Bestil skydelåger efter mål

Hvis du gerne vil have et skab i et rum, hvor vinklerne eller højde ikke er af standard, så kan det være lidt af en udfordring. Her kan du enten selv, eller få en snedker til det, bygge et skræddersyet skab. Hertil skal der så laves nogle skabslåger til klædeskabet, som er lavet efter mål.

Det kan også være, at skabet bare er ekstraordinært højt, smalt eller bredt. I de tilfælde ville du også kunne få bygget låger efter mål.

Om det så er smartest med en skydelåge eller en traditionel skabslåge, det vil vise sig i det enkelte tilfælde. Det er i hvert fald en virkelig smart måde at udnytte pladsen på. Når du får set dig om i hjemmet, så skal der nok være en del kroge, hjørner og så videre, hvor der lige kunne være plads til en hylde eller et skab. Man kan jo dårligt få for meget opbevaringsplads.

Husk også kælderen og loftet

Det er ikke nødvendigvis sådan, at det kun er tøj og sko, du kan opbevare i et klædeskab. Hvis du har en god kælder, hvor der kunne være plads til at sætte eller bygge et skab, så kan det jo rumme noget af alt det, som ellers kan risikere at stå eller ligge og flyde i kælderen. Det er en smart måde at få lagt noget rod af vejen på.

Her kunne det også være en genial løsning med nogle skydelåger. Det gør skabet smallere, og det er nemmere at åbne og lukke. I en kælder kan der være flere steder, hvor pladsen ikke er udnyttet optimalt. Sæt et eller flere skabe op, og du vil straks opleve det som at få bedre plads dernede.

Det samme gør sig gældende, hvis du har et loftrum med en vis højde på. Der vil du også kunne sætte et skab eller en kommode, hvori der kunne opbevares alt muligt. Det vil give mere orden i sagerne, og det er altid en fornøjelse at få det.

Er rodet ved at tage overhånd, så læg det ind i et skab. Få styr både på dit tøj og nogle af dine mange andre ting ved at sætte klædeskabe med skydelåger op her og der i hjemmet.