Skydelåger efter mål

skydelåger efter mål

Skydelåger på mål er en fantastisk måde at udnytte pladsen på. Med skydelåger slipper du for at skulle bruge plads på, at lågerne skal kunne åbnes. Det kan hurtigt tage meget plads, som du egentlig kun skal bruge engang imellem, når du åbner skabet. Det anser mange for spild af plads, hvis man har et meget lille rum, hvor pladsen måske kunne være brugt bedre. Det kan pludselig blive begrænset, hvor mange steder du kan stille et skab, hvis det netop skal have plads til at kunne åbne lågerne.

→ Find flotte garderobeskabe med skydedøre hos Myhomemøbler

→ Find flotte garderobeskabe med skydedøre hos ILVA

→ Find flotte garderobeskabe med skydedøre hos Boboonline

→ Find flotte garderobeskabe med skydedøre hos Unoliving

Vælger du i stedet at få et garderobeskab med skydedøre på mål, kan du lettere udnytte pladsen. Derudover er der en masse andre fordele ved at vælge et garderobeskab med skydedøre efter mål. Dem kan du læse mere om her. Derudover giver vi dig også gode råd til, hvordan du kan bygge dit eget garderobeskab på mål.

Garderobeskab efter mål

Et garderobeskab er fantastisk at have, hvis pladsen er til det. Det er især rart at have i sit soveværelse, hvor du kan have alt dit tøj opbevaret. Det giver et meget bedre overblik over, hvad du egentlig har i din garderobe, og du kan hurtigere komme ud ad døren, da du nemt kan finde noget at tage på.

Står du og skal have et nyt, smart garderobeskab, kan det i mange tilfælde være en fordel at få et garderobeskab med bestemte mål. Når du vælger et garderobeskab på mål, kan du helt selv bestemme, hvor stort eller lille det skal være. På den måde kan du nemmere tilpasse det til rummet, det skal være i. Dette gælder både, hvis du skal have et meget stort garderobeskab, eller hvis du skal have et forholdsvis lille garderobeskab.

Har du et lille soveværelse, kan det være svært at finde et garderobeskab, der passer perfekt ind. Enten er det for stort og kan ikke være der, eller også er det lige præcis for lille, hvilket kan gøre, at pladsen ikke bliver udnyttet på bedste vis. Det kan være frustrerende, hvis du står tilbage med et hjørne, hvor der egentlig ikke kan være noget. Det ville selvfølgelig være sjovere, hvis du kunne bruge pladsen som skabsplads og på den måde få mest muligt ud af pladsen i dit lille soveværelse.

Stort soveværelse

Har du et stort soveværelse, har du mulighed for at boltre dig lidt mere. Det betyder, at du kan benytte dig af et større garderobeskab, hvor du kan have plads til andet end blot dit tøj. Igen er det rart at kunne tilpasse garderobeskabet perfekt til rummet. Det giver rummet en bedre balance, hvis man kan se, at der er harmoni mellem de forskellige møbler og rummet.

Det er derfor rigtig smart at benytte sig af muligheden for at kunne få et garderobeskab, der passer til rummet. Det er muligt både at få skabe efter mål og låger efter mål. Det handler blot om at finde den rette forhandler, der kan hjælpe dig, eller begive dig ud i at lave det selv. Du vil med garanti blive glad for at have valgt indbyggede skabe efter mål, da du selv kan tilpasse det til det specifikke rum.

Skydedøre efter mål

I nogle tilfælde har man måske allerede indbyggede skab efter mål. Nogle gange kan man være startet med at have en stor reol, der fungerer som opbevaring til tøj og diverse andre ting. Dette vil være den åbne løsning, hvor det for nogle vil være at foretrække at kunne afskærme sit tøj. Dette skyldes, at tøjet hurtigt kan blive støvet, hvis det ikke har en eller anden form for låge for. Der vil altid være støv i luften, ligegyldigt hvor meget du gør rent. Du vil derfor ikke kunne undgå, at støvet kan lande på alt dit tøj, hvis du ikke har låger for din garderobe.

Der kan også være andre grunde til, at du muligvis ønsker at få afskærmning for dit tøj i form af låger efter mål. Hvis dit tøj ikke ligger snorlige, kan det hurtigt give et lidt rodet look. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis der fx er gæster, der skal se det. Derudover kan det også være irriterende at se på i hverdagen, hvis du hele tiden bliver mindet om, at dit garderobeskab ikke står knivskarpt.

Det behøver det altså ikke at gøre, men ikke desto mindre kan det hurtigt blive et irritationsmoment, hver gang man går forbi det åbne klædeskab. Her kan skydelåger på mål være en rigtig god løsning, da du nemt og elegant kan gemme indholdet i skabet væk. På den måde undgår du irritationen over et rodet skab, og du kan i stedet nyde det enkle og moderne look, dit soveværelse får.

Installere nemt en skydelåge

Hvis du allerede har en reol, er du muligvis begyndt at overveje at få skydelåger for. Det kan være svært at finde skydelåger, der passer 100 % til. Dette er typisk, hvis du selv har lavet reolen, eller hvis det er specialdesignet reol fra en forhandler. I dette tilfælde vil det være en fordel for dig at vælge skydedøre efter mål. På den måde er du sikker på, at du får nogle skydedøre, der passer helt perfekt til det, du allerede har.

Du kan derfor tilpasse dem til din eksisterende reol eller skabsløsning. Ingen vil kunne se, at det er to forskellige konstruktioner, da skabslåger på mål vil være fuldstændig tilpasset. De vil faktisk være som skabt til formålet, hvilket er en stor fordel for dig, hvis du gerne vil have en ordentlig løsning.

Når du skal have skydedøre på mål, er det en god idé at undersøge de forskellige muligheder, der er. Der findes flere forskellige forhandlere, der kan tilbyde dig nogle gode skydelåger på bestemte mål. Hvis de alle sammen kan nogenlunde det samme, kan det være en god idé at undersøge flere forskellige faktorer for at vælge den rigtige.

Værk opmærksom på prisen

Prisen er for de fleste rimelig vigtig. Når du skal have noget speciallavet, er det typisk dyrere end at købe en standardløsning. Dette gælder med langt de fleste ting. Dette er derfor også tilfældet, hvis du er på udkig efter skabslåger efter mål. Det kan dog variere mellem de enkelte forhandlere, hvor meget din ønskede løsning løber op i. Det kan derfor betale sig at indhente et tilbud fra flere forskellige forhandlere. Når du får et tilbud, er det vigtigt at undersøge, hvad der egentlig følger med i tilbuddet.

Skydelågerne er én ting. Følger der også skinner og lignende med, eller skal de købes ved siden af? Følger de ikke med, er det selvfølgelig en post, du er nødt til at ligge oveni prisen. Derudover kan der også følge montering med. Er det ikke noget, du har brug for, kan det være et sted at spare lidt penge, når du skal have skydelåger efter mål.

Designet spiller en stor rolle

Selvom prisen er vigtig, er der også andre ting, der kan være værd at overveje. Designet af skabslågerne har også noget at sige. Det skal selvfølgelig være noget, du kan holde ud at se på. Faktisk skal det helst være noget, du bliver glad af at se på. Synes du ikke rigtig om designet, kan du godt udelukke den pågældende model. Hvis du ikke kan lide det nu, kommer du aldrig til at blive glad for det. Det ville være rigtig ærgerligt at bruge penge på noget, du egentlig ikke synes om. Der er det bedre at bruge lidt ekstra penge på noget, du egentlig synes godt om, og som du vil blive glad for at have i fx dit soveværelse.

Der kan også være funktioner som soft-close, der kan være vigtigt for dig, når du skal have låger efter mål. Soft-close gør, at lågerne lukker stille og roligt i, uden det larmer alt for meget eller ikke lukker ordentligt i. Dette virker måske som en overflødig luksus-ting, men der er rigtig mange, der foretrækker denne egenskab. Det giver lige lidt ekstra kvalitet til dine skydelåger. Prisen er derfor langt fra det eneste, der er vigtigt, når du skal kigge efter skabslåger efter mål.

Byg selv garderobeskabet

Vil du gerne kunne sætte dit helt eget personlige præg på dit garderobeskab på mål, kan du bygge det selv. Det kan sagtens lade sig gøre at bygge sit eget garderobeskab. Det kræver ikke nødvendigvis en håndværkeruddannelse, men det vil klart være en fordel, hvis du har hænderne skruet rigtigt på. Derudover kan det være en fordel, at man er mere end én person om projektet. Det kan blive et større projekt, der kræver flere hænder.

Hvis du har besluttet dig for at gå i gang med dit eget byggeprojekt, er der flere ting, du skal overveje. Først og fremmest skal du have helt styr på, hvor det skal stå. Hvis du ikke har styr på det, får du ikke lavet garderobeskabet efter de rigtige mål. Det betyder også, at du ikke bare kan have en ca. placering for skabet. Du skal have helt styr på, hvor du vil have det.

Når du har styr på placeringen, skal du finde ud af, hvor stort garderobeskabet skal være. Du kan både lave indbygningsskabe på mål, der fylder en hel væg med dit skab, eller du kan vælge et garderobeskab på mål, hvor der er luft omkring skabets sider. Det er op til dig, hvad du foretrækker. Det afhænger typisk også meget af, hvor meget plads der egentlig er. Det gode ved at bygge et garderobeskab selv er, at du kan lave det, ligesom du har lyst til.

Kreativitet

Det betyder også, at der er plads til lidt kreativitet. Har du fået en god idé til, hvordan det skal laves, kan du prøve at lægge en plan for, om det er noget, der kan lade sig gøre. Du har derfor flere muligheder for at udfolde din kreativitet, når du bygger dit skab med skydedøre selv. Det vigtigste i processen er, at du laver en tegning over, hvordan det skal laves. Du kan ikke bare gå i gang med at banke nogle brædder sammen. Det vil med garanti ende galt, og du ender med noget, der ikke rigtig passer, som du havde forventet.

Du skal lave en tegning, hvor du har de eksakte mål på. På den måde kan du se, hvordan du skal lave skabet, og hvor meget materiale du skal bruge. Med en byg-selv-garderobe har du mulighed for selv at vælge, hvilke materialer der skal anvendes til garderobeskabet. Hvis du gerne vil spare flere penge, kan du vælge de lidt billigere materialer. Vil du gerne have et byg-selv-skab med skydedøre, hvor der er gjort lidt ekstra ud af det, kan du vælge de lidt dyrere materialer. Pointen er, at det er helt op til dig, hvilke materialer du vil benytte til dit nye garderobeskab.

Detalje og præcision

Når du endelig skal til at i gang, er det vigtigt, at det hele gøres med præcision. Hvis du ikke følger din tegning og din plan, bliver resultatet ikke som forventet. Det vil typisk være indmaden af skabet, der kræver mest. Du skal dog være opmærksom på, at skabslåger efter mål også kræver en del præcision. Dette er især tilfældet, hvis du vil have et skab på mål, der går fra gulv til loft. Her gælder det virkelig om at have tungen lige i munden, da det skal passe til punkt og prikke.

Det vil typisk være monteringen af det hele, hvor du får brug for et ekstra sæt hænder. Der kan være flere ting, der skal løftes og drejes på den rigtige måde, for at det kan lykkedes. Der kan det være svært at stå med selv. Når du endelig er færdig med projektet, vil du helt sikkert blive glad for, at du har valgt et byg-selv-skab med skydedøre, da du har fået det, ligesom du ønskede det. Du kan også få en tilpasset løsning ved at vælge skydedøre på mål fra en forhandler, men du har meget mere at skulle have sagt, når du vælger at lave det selv. Det kan tage noget tid at lave, men du vil helt sikkert være glad for resultatet, når du er færdig.