Sådan får du gang i singlelivet

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Er du lige blevet single, eller har du været det i en rum tid? Lige meget hvad, så kan der være nogle perioder, hvor der ikke sker så meget. Vil du gerne sætte lidt skub i singlelivet, er du landet det helt rigtige sted. Vi kommer med gode tips til, hvordan du kommer godt ud på datingmarkedet, og hvordan du finder det ene og det andet.

Inden du går i gang med at kigge efter det gode selskab, skal du gøre op med dig selv, hvad du gerne vil. Er du på udkig efter en ny partner eller bare lidt godt selskab? Disse overvejelser er vigtige, i forhold til hvor du vælger at date henne, og hvordan du forbereder den anden part på den bedste måde.

Kom ud på datingmarkedet

Det første skridt på vejen er selvfølgelig at blive aktiv på datingmarkedet. Før i tiden var det ude i offentligheden, at vi mødtes med andre. I dag har teknologien gjort dating til et online univers, hvor du kan møde tusindvis af andre singler. Du kan blandt andet benytte dig af elitedating eller Tinder, som er to vidt forskellige datingplatforme.

Tinder er uden tvivl den mest populære app, og den kan du altid have med i lommen. Her kan du swipe til højre eller venstre på mange forskellige singler og på den måde sige ja til dem, der fanger din opmærksomhed. Herefter har I mulighed for at starte en samtale.

Hvad vil du gerne?

Singletilværelsen giver dig mulighed for at udfordre dig selv og udforske nogle sider, du ikke har prøvet før. For at forberede dig bedst muligt kan du med fordel finde ud af, hvad du gerne vil afprøve. Det kan være, at du altid har været interesseret i bdsm og derfor skal få fingrene i et bdsm halsbånd med det samme. Det kan også være, at du bare gerne vil flirte lidt med nogle andre fyre, end hvad du normalt har været vant til.

Inden I mødes, kan det være en god idé netop at få forventningsafstemt. Du skal ikke komme for meget ned i detaljer, men blot være sikker på, at I vil nogenlunde det samme.

Mød hinanden på neutral grund

Selvom det er spændende at møde et andet menneske, og måske du allerede kan mærke, at det sætter gang i kroppen, kan det være en god idé at mødes på neutral grund til at starte med. Du kender ikke personen godt nok til, at du kan vurdere selskabet. Derfor er det altid godt med en gåtur eller en øl på en bar ude i byen.

Det giver dig samtidig muligheden for at takke af før tid, hvis det ikke er noget for dig. Går den første date godt, kan du herefter invitere din date med hjem til dig selv. Så kan du være sikker på, at du får det gode selskab derhjemme, og så er I jo allerede i gang med at lære hinanden at kende. Det kan give anledning til nogle helt andre ting end på jeres første dag. God fornøjelse.