Sådan sammensætter du det perfekte festoutfit

Dette indhold er sponsoreret.

Selvom dansegulvet er stille og barerne er lukket, så drømmer vi stadig om fremtidens fester med gode venner. Dagen, hvor alt bliver åbnet igen, kommer inden længe, så hvorfor ikke være lidt på forkant med situationen? Brug tiden nu på at planlægge dit perfekte outfit, så du har garderoben klar, når festerne kommer tilbage.

Et festoutfit med fokus på detaljerne

Kender du det? Du er inviteret til en fest, men på dagen har du den vildeste tøjkrise. Dit klædeskab er tomt, for du har hældt alt inventaret ud over din seng. Massevis af trøjer, kjoler og nederdele ligger spredt, men intet af det lever op til dine krav. Derfor er det en god ide altid at have et to-go outfit i tankerne.

Et perfekt outfit til festen har styr på alle detaljer. Du skal altså ikke bare overveje tøjet, men også hvilke accessoires du skal have på. Her kan det være et flot touch at gå med lidt iøjnefaldende detaljer som for eksempel ørekæder. En ørekæde bryder med den traditionelle ørering, og du kan finde mange forskellige slags ørekæder. Et flot smykke kan også være et godt tip til at friske hverdagstøjet op med.

Når du vælger tøj til festen, så tænk over, hvilken type fest du er inviteret til. Er det en rolig og intim aften med få venner, så kan det virke lidt overvældende, hvis du dukker op i det helt vilde dress. Omvendt, så vælg et lidt vildere outfit, hvis det er en stor fest, du skal til.

Lån af veninderne

Måske har du flere gange tænkt, at din gode veninde altid har det flotteste tøj, når I to tilbringer tid sammen. Der er en god chance for, at hun har tænkt præcis det samme om dig. Et tip er derfor at låne tøj af hinanden. På den måde får du næsten den samme fornemmelse af nyt tøj, og du og din veninde bidrager til at skåne miljøet ved at genbruge hinandens tøj. Samtidig er det en gratis løsning, så du sparer en masse penge, du ellers ville have brugt på nyt tøj.

I kan også hoppe ned i den lokale genbrug. Der er ofte guld at finde både af tøj til fest og hverdag, hvis I leder nok i gemmerne. En garderobe fuld af genbrugstøj er desuden også god for din grønne samvittighed. Og tilmed en billig måde at fylde skabe og skuffer med tøj.