Mundvisir og strik til vinterens kolde dage

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

De kolde nætter og morgener står og lurer lige rundt om hjørnet – ja, faktisk er de her allerede. Det betyder godt med tøj, især hvis du pendler. Skal du til stationen på cykel, er det vigtigt at være godt klædt på. Det kan du blandt andet med strik fra Marianne Gorridsen

Men når du skal pendle med offentlig transport, står du overfor endnu et problem – og det er ikke bare kulden. Nej, det er nemlig corona. Siden sommer har det nemlig været et krav at bære mundbind eller mundvisir i al offentlig transport, medmindre du på anden måde er fritaget for det krav. 

Er du ikke fritaget for det krav, har du måske bemærket, at mundbind ikke altid er det rareste at have på, og slet ikke om vinteren. Når det er koldt udenfor, men din ånde stadig er varm, kan der nemlig blive skabt en form for kondensvand inde bag masken, der ikke er særlig behagelig. 

I denne artikel kommer vi nærmere ind på fordelene ved mundvisir og det lækre strik fra Marianne Gorridsen, der kan holde dig varm, når temperaturerne nærmer sig frysepunktet. 

Fordelene ved mundvisir

Hvis du bruger makeup, kan det være en fordel af skifte mundbind ud med et mundvisir. Et mundvisir sidder nemlig ikke på samme måde og udtværer dermed ikke din makeup. Ligeledes rører et mundvisir heller ikke dine læber, så du kan snildt have den røde læbestift på uden problemer. 

Hvis du går med briller, kunne et mundvisir også være den oplagte mulighed for dig. Med et mundvisir undgår du nemlig, at dine briller dugger – hvilket rigtig tit sker, når du stiger på det varme tog efter at have ventet i kulden. 

Derudover er det nemlig også let at rengøre med enten håndsprit eller med vand og sæbe under en håndvask. 

Varm dig i lækker strik fra Marianne Gorridsen

Marianne Gorridsen har mange års erfaring med mode, og har derfor også lavet bæredygtige strikbluser, sokker, halsedisser og meget mere, som kan varme dig gennem en kold vinter. Garnet, der bliver brugt til diverse tøjkategorier, er i høj kvalitet og naturligvis bæredygtigt, så du kan købe det med god samvittighed. 

Mange af strikbluserne er lavet i cashmere, der er ekstra blødt. Derudover føles cashmere utrolig let og har ikke samme kradsende fornemmelse, som uld kan have. Dog varmer cashmere rigtig godt. Alle strikbluserne kommer i klassiske og tidløse design farvet med naturlige og flotte farver.