Møbler, der komplimenterer dit garderobeskab

Møbler, der komplimenterer dit garderobeskab

Som du sikkert allerede ved, skriver vi mangt og meget om alverdens forskellige garderobeskabe her på siden. Og bevares – vi synes da også, at garderobeskabet uden sammenligning er det vigtigste og mest interessante møbel i dit hjem!

Når det er sagt, er det selvfølgelig også svært kun at møblere sit hjem med garderobeskabe, og derfor ser vi i denne artikel nærmere på hvilke møbler, du kan vælge, som kan komplimentere dit garderobeskab.

Tænk over stilen

Inden du vælger de møbler, der skal fungere sammen med dit garderobeskab, er det vigtigt, at du tænker over stilen. Har du f.eks. valgt et danskdesignet garderobeskab, er det også oplagt at vælge møbler i dansk design. Det samme gælder uanset hvilken type garderobeskab, du har købt – sørg for at vælge nogle møbler dertil, som passer i stilen. Og med de ord kan vi så se nærmere på møbler, som komplimenterer dit garderobeskab.

Sengen

Da garderobeskabet ofte står placeret i soveværelset, er sengen også et oplagt møbel at se nærmere på, når du skal vælge møbler til dit garderobeskab. Der findes senge i mange forskellige former, farver og designs, og her er det stort set kun fantasien, der sætter grænser. Har du valgt et garderobeskab i træ, kan du passende finde en seng, der er lavet i samme træsort, så seng og garderobeskab matcher hinanden.

Spejlet

Et andet vigtigt møbel er spejlet. Måske har du allerede købt et garderobeskab, hvor der er indbygget spejl i, og så behøver du jo ikke at tænkere mere over det. Har du ikke et spejl indbygget i dit skab, er det derimod helt oplagt at få fat i et spejl, der passer til garderobeskabet. De to møbler hører mere eller mindre sammen – når du har klædt dig på, er det altid rart med et spejl i nærheden, så du kan se, hvordan du og din påklædning tager sig ud.

Bøjlestativet

Bøjlestativet er ret beset ikke et nødvendigt møbel som sådan – i hvert fald ikke, hvis du allerede har tilstrækkeligt med bøjleplads inde i dit garderobeskab. Der findes dog masser af garderobeskabe, der enten slet ikke har en bøjlestang, eller alternativt kun har begrænset bøjleplads. I de tilfælde er det en god idé at investere i et fritstående bøjlestativ, som kan stå enten i nærheden eller umiddelbar forlængelse af det garderobeskab, du har købt. Og som du nok kan regne ud – sørg nu for at købe et bøjlestativ, der passer i samme stil som garderobeskabet!