Garderobeskab, minimalisme og masser af personlighed - 4 gode indretningstips

Garderobeskab, minimalisme og masser af personlighed – 4 gode indretningstips

Der er mange tips at hente når det kommer til hjemmets indretning, men i sidste ende er det jo dig der får hjemmet til at fremstå personligt. Det er dog i mange tilfælde relevant at tjekke tips og inspiration, netop for at udnytte pladsen bedst muligt og at komme nærmere den stil man ønsker i hjemmet. Læs med her.

1. Find hyggen frem

Et hjem skal gerne være et sted, man kommer hjem til og føler sig tryg og tilpas. Boligens indretning må gerne være hyggelig på sin helt egen måde. Det kan betyde ekstra tæpper, puder, lammeskind, lyskæder, behagelig belysning og planter i f.eks. stuen. Stuen er ét af de steder i hjemmet der hygges mest, når der skal ses film, sammenligne på casinoselfie eller det er tid til en middagslur. Det er derfor også vigtigt at vælge ’flyde’ møbler, der netop er behagelige at sidde og ligge i.

2. Opbevaring – vælg det rette garderobeskab

Når det kommer til plads, så er det et generelt problem i mange danske hjem. Mange bor i lejlighed eller mindre huse og her handler det særligt om at tænke smart opbevaringsmæssigt. Til den mere minimalistiske stil handler det om at holde både orden i hjemmet, men også at tingene har en plads.

Et garderobeskab til enten soveværelset eller gangen, er derfor en god idé at overveje. Garderobeskabe kan fås i mange spændende designs eller som skræddersyede, også til walk-in closets. Overvej eventuelt skydedøre eller skabe med spejle alt efter den personlige stil og præferencer.

3. Ryd op i dine sager

Den minimalistiske stil handler om at leve med færre ting, blandt andet i hjemmet. Mottoet her er ’less is more’ og der er mange fordele ved stilen. Færre ting, færre bekymringer, mere orden osv. I den minimalistiske stil kan man eksempelvis overveje at anskaffe multifunktionelle møbler. Det kan være en sovesofa f.eks.

Udover dette er der typisk ’klare linjer’ og masser af plads. Det betyder plads mellem møbler  og at alle rum bliver fuldt udnyttet. Man kan sagtens sætte det mere personlige præg på med eksempelvis pynte ting, smukke og store grønne planter, tæpper og puder. Der er desuden heller ingen regler i den forbindelser, så du skal selvfølgelig følge din intuition for indretningen.

4. Lær mere om Feng Shui

Du kan eventuelt læse mere om den filosofiske indretningsstil Feng Shui, hvis det har interesse inden du går i gang med indretningsprojektet. I Feng Shui det blandt andet om at skabe harmoni i hjemmet. Der er flere måder at gøre det på hvor også den naturlige belysning vigtig, men også farver spiller en rolle. Læs mere om den spændende måde at indrette hjemmet på nettet.

Du skal jo gerne ende med et slutresultat så du har en skøn stue blandt andet, som du kan slappe af i, læse om Baccarat, se film eller bare dase i.

5. Hyr en indretningsarkitekt

Hvis du gerne vil have professionel hjælp til at indrette hjemmet, så kan du overveje at ansætte én til jobbet, som kan sit kram. En indretningsarkitekt vil guide dig og hjælpe dig med belysningen, valg af møbler, placering og alt derimellem i forhold den personlige indretning. s